Privatumas

PRIVATUMO POLITIKA

Mes gerbiame fizinių asmenų teisę į asmens duomenų apsaugą ir siekiame užtikrinti šioje interneto svetainėje tvarkomų asmens duomenų apsaugą. Lankydamiesi mūsų internetinėje svetainėje ir naudodamiesi joje teikiamomis paslaugomis arba mums pateikdami bet kokius savo asmens duomenis, Jūs pripažįstate ir patvirtinate, kad susipažinote su šiomis privatumo politikos nuostatomis. Šioje privatumo politikoje aprašoma, kokiais tikslais renkame ir naudojame Jūsų asmens duomenis, gautus Jums lankantis mūsų internetinėje svetainėje.

Duomenų valdytojas

Jūsų duomenis, kuriuos surenkame savo interneto svetainėje tvarko UAB „LJB property“ (toliau vadinama Bendrove).

Buveinės adresas: Vilniaus m. sav. Vilniaus m. A. Juozapavičiaus g. 9A-183

Kontaktinė informacija

UAB „LJB property“

A.Juozapavičiaus g. 9A-183, Vilnius

El. p.: info@ljb.lt

DUOMENŲ TVARKYMO TIKSLAI  IR DUOMENŲ TVARKYMO TEISINIAI PAGRINDAI

Asmens duomenų tvarkymo tikslai:

(1)     Palaikyti santykius su klientais, teikti naujienas apie pakitusias paslaugas ir/ar siūlomas prekes, sukurti galimybes susiekti su Bendrovės atstovais klientams rūpimais klausimais;

(2)     Gerinti klientų žinias apie Bendrovės teikiamas paslaugas bei siūlomus įsigyti / išsinuomoti nekilnojamojo turto objektus;

(3)     Identifikuoti klientų poreikius ir pateikti klientams specialius pasiūlymus, rekomendacijas, individualiai pritaikytą turinį;

(4)     Reprezentuoti Bendrovę ir reklamuoti Bendrovės siūlomas įsigyti prekes bei teikiamas paslaugas.

Asmens duomenų tvarkymas vykdomas vadovaujantis duomenų subjekto sutikimu ir/arba siekiant sudaryti arba tinkamai vykdyti sutartį su duomenų subjektu.

SURINKTI ASMENS DUOMENYS

Bendrovės surinkti duomenys gali apimti toliau nurodytus duomenis bei jų pakeitimus: duomenų subjekto vardas, elektroninio pašto adresas, telefono numeris bei duomenų subjekto IP adresas.

ASMENS DUOMENŲ SAUGOJIMO TERMINAS

Asmens duomenys tvarkomi ir saugomi ne ilgiau nei tai yra būtina, atsižvelgiant į Bendrovės verslo poreikius bei teisėtus interesus arba vadovaujantis teisės aktų reikalavimais, apibrėžiančiais dokumentų, įskaitant asmens duomenis, saugojimo terminus. Per internetines svetaines gauti asmens duomenys ilgiausiai saugomi 2 (du) metus nuo Jūsų apsilankymo internetinėje svetainėje, Jūsų paklausimo gavimo dienos ar kitokio paskutinio šalių dalykinio santykio.

 

ASMENS DUOMENŲ KILMĖS ŠALTINIS

Bendrovė asmens duomenis gauna iš pačių duomenų subjektų, besilankančių Bendrovės internetinėje svetainėje.

 

ASMENS DUOMENŲ PERDAVIMAS

Bet kurie Jūsų mums suteikti duomenys gali būti perduoti tretiesiems asmenims, teikiantiems paslaugas Bendrovei ir/ar veikiantiems Bendrovės vardu, arba su Bendrove susijusioms įmonėms, dukterinėms Bendrovės įmonėms, o šie, tretieji asmenys, gali tokius asmens duomenis tvarkyti. Teisės aktuose tiesiogiai numatytais atvejais duomenų subjekto duomenys gali būti perduoti kompetentingoms valdžios institucijoms.

DUOMENŲ SUBJEKTO TEISĖS

Bendrovė užtikrina duomenų subjektų teises, numatytas teisės aktuose, ir informuoja, jog bet kuris duomenų subjektas turi teisę:

(1)     Žinoti (būti informuotas) apie savo asmens duomenų tvarkymą;

(2)     prašyti, kad Bendrovė leistų susipažinti su duomenų subjekto asmens duomenimis ir juos ištaisytų arba ištrintų („teisė būti pamirštam“), arba apribotų duomenų tvarkymą, arba teisę nesutikti, kad duomenys būtų tvarkomi, taip pat teisę į duomenų perkeliamumą;

(3)     bet kuriuo metu atšaukti savo sutikimą, nedarant poveikio sutikimu grindžiamo duomenų tvarkymo iki sutikimo atšaukimo teisėtumui, teisę nesutikti su duomenų tvarkymu;

(4)     pateikti skundą dėl asmens duomenų tvarkymo Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai, kurios interneto svetainės adresas www.ada.lt, jei duomenų subjektas mano, kad jo asmens duomenys tvarkomi pažeidžiant jo teises ir teisėtus interesus pagal taikomus teisės aktus.

(5)     nesutikti, kad jo atžvilgiu būtų taikomas automatizuotas vertinimas ar profiliavimas.

PRIVATUMO POLITIKOS GALIOJIMAS IR PAKEITIMAI

Su šia privatumo politika galima susipažinti Bendrovės internetinėje svetainėje www.uzupioterasos.eu. Bendrovė turi teisę bet kuriuo metu vienašališkai pakeisti šią privatumo politiką, informuojant apie pakeitimus skelbiant pakeistą privatumo politiką Bendrovės internetinėje svetainėje.

Užupio terasos

Esame įsikūrę pačioje Vilniaus širdyje - Užupyje. Norėdami apžiūrėti patalpas, pasiskambinkite iš anksto, kad Jūsų patogumui teritorijoje būtų žmogus, kuris mielai aprodys Jums patalpas, papasakos apie gyvenimo šioje vietoje privalumus, atsakys į Jums rūpimus klausimus.

Vizualizacijos ir brėžiniai yra pažintinio pobūdžio ir gali būti keičiami.
 
Tinklalapyje nurodyti butų plotai preliminarūs ir bus tikslinami atliekant kadastrinius matavimus.
Šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Sužinoti daugiau.